NCP-Young: nieuwe vereniging voor jonge en toekomstige producenten
maandag 11 september 2023

NCP-Young: nieuwe vereniging voor jonge en toekomstige producenten

Vanaf maandag 11 september om 18.00 uur is het mogelijk om je aan te melden voor NCP-Young, een veelbelovende nieuwe vereniging voor jonge en toekomstige producenten. Of je nu Film, Rechten, Business, Theater, Media, Economie studeert of een andere studie volgt, iedereen is welkom om zich vanaf het derde studiejaar aan te melden.

Het hoofddoel van NCP-Young is om jonge mensen met een passie voor ondernemen binnen de film- en televisiesector de kans te geven de sector en gevestigde producenten beter te leren kennen. Door middel van een inspirerend programma wil NCP-Young de kloof tussen opleidingen en het werkveld verkleinen en de nieuwe generatie producenten actief betrekken bij sectorontwikkelingen. Het programma zal onder andere bestaan uit netwerkborrels, lezingen en aanwezigheid bij belangrijke evenementen.

NCP-Young kijkt uit naar naar de ontvangst van nieuwe leden, die enthousiast en actief aanwezig willen zijn bij lezingen van vooraanstaande professionals uit het vak. Deze mogelijkheid stelt de leden in staat om direct in contact te komen met inspirerende mentoren en om waardevolle inzichten op te doen.

Een belangrijk onderdeel van het lidmaatschap bij NCP-Young is de samenwerking met de belangenvereniging NCP, de Vereniging van Nederlandse Content Producenten. Dankzij deze samenwerking heeft NCP-Young toegang tot een groot netwerk en kunnen financiële kosten voor de Young-leden laag blijven, zodat de contributie slechts 50 euro per jaar bedraagt. De oprichters zijn erg blij met de steun, actieve samenwerking en het vertrouwen van NCP.

De opening masterclass inclusief borrel wordt op 9 oktober vanaf 19.30 uur georganiseerd in Amsterdam en Irene van den Brekel is de eerste spreker. Irene is algemeen directeur van Human Factor TV en producent van actualiteitenprogramma’s, zoals De Avondshow met Arjen Lubach en Koefnoen.

Wil jij deel uitmaken van deze boeiende vereniging en jezelf ontwikkelen als ondernemer binnen de AV-sector? Meld je dan nu aan bij NCP-Young en kom in contact andere toekomstige producenten! Voor meer informatie en het aanmeldingsproces, bezoek Instagram: @NCPYoung of neem contact op via young@avproducenten.nl.

Bron: NCP-Young/BM
Foto oprichters en bestuur: Meike van Engelen, Laura ten Hove, Dagmar Nietsch en Noa Zimmerman

Bericht delen