MeisjeDjamila en Bibi krijgen rol in speelfilm
Zondag 17 november 2019

MeisjeDjamila en Bibi krijgen rol in speelfilm

MeisjeDjamila en Bibi zijn in februari 2020 te zien op het witte doek. De YouTube-sterren hebben een rol bemachtigd in De Grote Slijmfilm.

In de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm zijn ook onder anderen Géza Weisz, Tina de Bruin en Ferdi Stofmeel te zien. Ook Rómeycia Valentijn, de winnaar van de NOS Jeugdjournaalwedstrijd 2019, heeft een rol bemachtigd.

De Grote Slijmfilm speelt zich af op Internationale Slijmdag, waarop alle kinderen over de hele wereld met elkaar de strijd aangaan om de beste en meest originele slijm te maken. De gemene Dominicus Duff, de allergrootste speelgoedbaas van de hele wereld (Weisz), wil echter alle slijm laten verdwijnen. Twee meisjes (Bibi en Valentijn) proberen dit echter uit alle macht te voorkomen.

Volgens producent NewBe, distributeur Splendid Film en Nickelodeon is het voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse film dat er wordt ingehaakt op de internationale ‘slijmtrend’. De Nederlandse YouTube-ster Bibi wordt online ook wel de ‘Slime Queen’ genoemd.

Bron: Televizier/BM

Bericht delen