Meet and greets met Sara Dol
zaterdag 13 februari 2021

Meet and greets met Sara Dol

Hoe word je beroemd op TikTok? Krijg je veel spullen gesponsord? Maak je ook vrolijke video’s als je eigenlijk niet zo blij bent?

Tijdens de voorjaarsvakantie bij Beeld en Geluid Den Haag geeft online content creator Sara Dol op woensdag 24 februari antwoord op alle vragen tijdens twee digitale meet and greets.

Beroemd op TikTok
Sara Dol is bekend van haar muziekvideo’s op TikTok en voorganger musical.ly. Inmiddels bereikt ze meer dan 2,6 miljoen volgers via het social media platform. Daarnaast speelde ze een van de hoofdrollen in de film De familie Slim (2017) als dochter Vera.

Tom De Smet, directeur Beeld en Geluid Den Haag: “Influencers zijn voor jongeren de mediahelden van nu. Ze hebben een enorm bereik en daarmee ook een grote invloed. Door jongeren in dit programma de kans te bieden om live in gesprek te gaan met Sara wil ze hen iets leren over de werking van social media en hiermee bijdragen aan mediawijsheid onder haar fans.”

Tickets voor de digitale meet and greets zijn voor € 5-, te koop via denhaag.beeldengeluid.nl. Er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar.

@officialsaarx

This took me 4 days💀😂 #foryou #makeup #hotncold

♬ Hot N Cold – remix – Dj Mureno

Mediawijze jongeren
Met het digitale programma biedt Beeld en Geluid Den Haag een alternatief voor de reguliere vakantieactiviteiten die in het museum plaats zouden vinden. De meet and greets liggen bovendien in lijn met de thematiek van het nieuwe mediamuseum, dat zich onder andere richt op de invloed van media op ons dagelijks leven.

Bron: Beeld en Geluid/BM

Bericht delen