Max Terpstra en Ralph de Boer maken How To: DIY voor BNNVARA
zaterdag 7 oktober 2023

Max Terpstra en Ralph de Boer maken How To: DIY voor BNNVARA

Max Terpstra en Ralph de Boer hebben een fictief YouTube-kanaal gestart om wetenschappelijke, bizarre en de meest efficiënte oplossingen te geven voor alledaagse huis-tuin-en-keukenproblemen.

Friet maken met een aardappelkanon en een tennisracket? Een kast verven met een paintballgeweer? En aardbeienijs maken van vloeibaar stikstof? Dit is slechts een selectie van de idiote oplossingen die Max Terpstra en Ralph de Boer hebben voor de problemen van hun community in de nieuwe BNNVARA-serie How To: DIY.

Als huisgenoten zijn deze twee wel gewend om problemen op te lossen, dus besluiten zij om deze unieke gave met de wereld te delen. How To: DIY is vanaf nu wekelijks te zien bij BNNVARA op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Max Terpstra: “De opnames waren een groot feest. Ralph en ik hebben vanaf het begin bij BNNVARA veel samengewerkt en om nu samen met hem dit programma te maken, was een droom die uitkwam. Het was vooral geweldig om te zien dat, buiten het kloten om, er soms ook experimenten waren die daadwerkelijk lukten.”

Ralph de Boer: “Al heel lang wilden Max en ik een serie maken waarin we de ruimte kregen om de gekste wetenschappelijke experimenten te doen. Van schieten met brandende pijlen op propaan tot het bouwen van een pretpark in de woonkamer. In How to DIY is niets te gek!”

Elke aflevering zien we hoe ze zich ontwikkelen als online content creators. Ze komen met de meest uitbundige oplossingen voor de kleinste problemen. Problemen die ze natuurlijk ontvangen vanuit hun fictieve community. How To: DIY is een parodie op de wereld van YouTube en wisselt sketches af met lifehacks, stunts, experimenten en een flinke dosis flauwe humor.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen