Martin Garrix behaalt één miljard Spotify streams voor Scared To Be Lonely
maandag 14 februari 2022

Martin Garrix behaalt één miljard Spotify streams voor Scared To Be Lonely

Slechts een jaar na het bereiken van zijn eerste mijlpaal van één miljard streams op Spotify voor In The Name Of Love, als eerste Nederlandse artiest ooit, kan Martin Garrix zijn samenwerking met Dua Lipa, Scared To Be Lonely, ook aan de veelgeprezen lijst toevoegen.

Martin Garrix: “Het is waanzinnig om nog één van mijn nummers een miljard streams op Spotify te zien bereiken! Scared To Be Lonely is een speciaal nummer voor me, en het is geweldig om te zien dat er na al die tijd nog steeds zoveel mensen naar luisteren.”

Martin Garrix en Dua Lipa brachten eind januari 2017 hun gezamenlijke track Scared To Be Lonely uit, als stilistisch vervolg op Garrix’ 2016-nummer met Bebe Rexha, In the Name of Love. Het nummer diende als een diepere en meer persoonlijke verkenning van het melancholische en romantische pad dat zijn releases aflegden.

Het nummer schoot rechtstreeks naar de hitlijsten en bereikte de top 10 van hitlijsten in 12 landen over de hele wereld, met ook een plek in de Hot Dance/Electronic Songs-hitlijst en de Hot 100 en de UK Singles Chart. Het nummer is sindsdien platina of hoger gecertificeerd in 15 landen, waaronder dubbel platina in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Een miljard Spotify-streams kan nu worden toegevoegd aan de lange lijst van prestaties.

Bron: Garrix/BM

Bericht delen