Makers Streetlab helpen mensen op weg in de liefde
dinsdag 9 juni 2020

Makers Streetlab helpen mensen op weg in de liefde

Daan Boom, Jasper Demollin, Tim Senders en Stijn van Vliet keren samen terug op de buis. Na het succes van vernieuwende projecten als Streetlab: Niet Te Geloven en Streetlab 24 gaan ze terug naar hun roots. Ze komen terug met hun sociale experimenten, ditmaal gefocust op liefde.

In het nieuwe programma, genaamd Streetlab: De liefde, helpen de jongens mensen op weg in de liefde. En daarom zijn ze op zoek naar deelnemers om de cupido pijl de juiste richting op te schieten!

Heb jij voor het eerst een blind date, of wil je iemand een huwelijksaanzoek doen? Of kan jouw relatie wel een boost gebruiken? Meld je dan aan met jouw liefdesprobleem via kro-ncrv.nl/streetlabdeliefde en wie weet helpen deze vier Cupidos je wel een stap verder in de liefde.

Daarnaast openen de jongens Camping de liefde. Een vakantieliefde is één van de mooiste ervaringen in het leven. Maar een trip met je vrienden naar Ibiza of een van de Griekse eilanden voor een vakantie romance is dit jaar toch een stuk lastiger. Daar helpen ze je graag een handje bij. Maar wat is zo’n vrijgezellencamping zonder gasten? Ben jij tussen de 25 en 35 en single? En wil jij deze zomer toch een vakantieliefde aan de haak slaan? Meld je dan aan voor een week vol zomerliefde en humor.

Streetlab: De liefde, vanaf september 2020 te zien bij KRO-NCRV op NPO 3, wordt geproduceerd door CCCP.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen