Luc Sarneel presenteert WiWaWeekendshow op NPO 3FM
dinsdag 2 maart 2021

Luc Sarneel presenteert WiWaWeekendshow op NPO 3FM

Vanaf 6 maart is BNNVARA-dj Luc Sarneel elke zaterdag- en zondagmiddag te horen op NPO 3FM met zijn nieuwe programma WiWaWeekendshow.

Luc presenteert de weekendshow met een aantal bekende terugkerende gasten. Het ‘Weekendcollectief’ bestaat uit een interessante mix van mediamakers: Emma Wortelboer, Jurre Geluk, Sahil Amar Aïssa, Mandy Woelkens, Dzifa Kusenuh en Glodi Lugungu.

Afwisselend zijn zij co-host in het programma en samen met Luc vormen zij het team waar het weekend een boost van krijgt. Wat moet je echt in de gaten houden? Van maatschappelijke ontwikkelingen tot de tofste en nieuwste muziek. In terugkerende items als De Sterrenbehandeling en Buiten de Lijntjes doet Luc er alles aan om zijn luisteraar in het zonnetje te zetten. De WiWaWeekendShow is vanaf zaterdag 6 maart op zaterdag en zondag te horen van 16.00 tot 19.00 uur bij BNNVARA op NPO 3FM.

Luc: “Ik heb heel veel zin om in het weekend de luisteraar in het zonnetje te zetten. De Sterrenbehandeling van je grootste idool, of je frustratie eruit gooien in de rubriek Buiten de lijntjes: we regelen het! Door de mooie mix van mediamakers in het weekendcollectief wordt elke show anders dan die ervoor.”

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen