Lowlands wordt gewoon gevierd bij NPO 3FM
dinsdag 17 augustus 2021

Lowlands wordt gewoon gevierd bij NPO 3FM

Ok, je staat dit jaar niet drie dagen lang non stop uit je plaat te gaan in Biddinghuizen, maar met NPO 3FM kun jij komend weekend alsnog dat typische Lowlands-gevoel gaan ervaren.

Wat denk je van een foodtruck van Hans Worst? Of de verlichting van de X-Ray in jouw woonkamer? En een toiletblok in je tuin? Of zelfs een heus Lowlands-waardig optreden van Kees van Hondt (inclusief takken!), FeestDJRuud of Steven Kazan op jouw feestje?

NPO 3FM regelt het voor je en brengt een echt stukje Lowlands bij je thuis. En als je niet in de prijzen gevallen bent hoor je op 3FM drie dagen lang het allerbeste van Lowlands voorbij komen.

Afgelopen week konden luisteraars hun thuisfeestje aanmelden en komende week horen de winnaars of ze dit weekend een uniek stukje Lowlands kunnen verwachten. Natuurlijk gaat 3FM vrijdag tot en met zondag langs bij deze winnaars met hun prijzen en hoor je daarnaast de hele dag door de meest legendarische Lowlands-optredens. Vrijdag- en zaterdagavond zijn volledige sets te horen, waaronder de veelgeprezen show van The Opposites.

Kijk voor meer meer informatie en updates op 3fm.nl/lowlands.

Bron: NPO/BM

Bericht delen