Lov3less is het nieuwe NPO 3FM Talent
dinsdag 25 juli 2023

Lov3less is het nieuwe NPO 3FM Talent

3FM-dj Olivier Bakker heeft het Nederlandse Lov3less uitgeroepen tot nieuwste 3FM Talent van 2023. Dat maakte hij bekend in het programma VoorAan op 3FM. Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender.

Eerder waren dat Son Mieux, S10, Froukje en Meau. Momenteel maken ook Claude, Wodan Boys en Néomí deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen. Zo is de muziek van Lov3less de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, is zij met haar band regelmatig in de studio voor live-optredens en vind je haar op de online- en social kanalen van 3FM.

Energiek en meeslepend geluid
Lov3less is het muzikale project van Simone van Vugt. Als Lov3less brengt ze een energiek en meeslepend geluid dat zich laat kenmerken door stoere, elektronische rock met een sensueel randje. In januari presenteerde 3FM De 10 van 2023: een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken. Lov3less werd in januari al uitgeroepen tot één van die tien acts die dit jaar niet te missen zijn.

Inmiddels groeit de fanbase van Lov3less, daardoor is ze ook regelmatig in de Verlanglijst van 3FM-dj Yoeri Leeflang te vinden. De 3FM-dj’s zijn fan en ook bij andere radiostations maakt de muziek van Lov3less al furore. Ze speelde meermaals live in de 3FM Live Box en twee tracks van Lov3less zijn al langere tijd te horen op de 3FM playlist. Daar wordt haar volgende single Hot Love aan toegevoegd.

Bron: NPO/BM

Bericht delen