Loiza Lamers en Rijk Hofman presenteren Singletown bij discovery+
zaterdag 31 juli 2021

Loiza Lamers en Rijk Hofman presenteren Singletown bij discovery+

Loiza Lamers en Rijk Hofman vormen samen een nieuw presentatieduo en zoeken kandidaten voor de Nederlandse versie van de discovery+ serie Singletown.

In deze realityserie worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te kijken of het single leven beter bij hen past. Ze ontdekken of een leven als vrijgezel misschien toch prettiger is en ze gaan een bijzondere tijd tegemoet in hartje Rotterdam.

Rijk Hofman: “Ik zou geen realityshow presenteren als het al in theorie niet de allerleukste is. Wat ik zo leuk vind, is dat we niemand sturen tot iets en we iedereen zelf laten ontdekken wat ze echt willen. Zoals in real-life.”

Loiza Lamers: “Ik ben trots dat ik de kans krijg om dit programma samen met Rijk te mogen maken. Ik kan niet wachten om dit programma te gaan draaien en kijk uit naar het moment dat het voor iedereen te zien is.”

In Singletown worden de stellen gemixt en nemen zij hun intrede in twee luxueuze appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen zonder dat hun eigen partner erbij is.

Maar die ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Komen ze er na drie weken Singletown sterker uit of past het single leven toch beter bij ze? Aan Rijk en Loiza de eer om de singles te coachen en te supporten in welke keuze ze uiteindelijk maken.

Koppels die zich willen aanmelden voor Singletown, kunnen dat doen via dit online formulier.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen