Line-up voor de 3FM Awards bekend
woensdag 31 maart 2021

Line-up voor de 3FM Awards bekend

NPO 3FM heeft woensdagochtend de line-up voor de 3FM Awards bekendgemaakt. Sander Hoogendoorn kondigde aan dat Krezip een exclusief optreden geeft vanuit Poppodium 013 in Tilburg.

Chef’Special opent de awardshow samen met het voltallige Metropole Orkest. De 3FM Awards worden donderdag 15 april uitgereikt. Dat de awardshow een muzikaal feestje wordt is zeker, want ook Nana Adjoa, Son Mieux en 3FM Talent Froukje treden op tijdens de 3FM Awards. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt The Vices aan een bijzondere tribute die ze tijdens de show gaan spelen. De 3FM Awards zijn live te volgen via 3FM, het YouTube-kanaal van 3FM en 3FM.nl.

Dit jaar staat de awardshow in het teken van ‘licht aan het einde van de tunnel’. Nu Nederland volop test met Fieldlab-evenementen is er de hoop dat we binnenkort weer naar festivals, feesten en concerten kunnen. Om de poppodia die het nog steeds zwaar hebben een hart onder de riem te steken, geeft Krezip een sessie in Poppodium 013 in Tilburg.

Luisteraars kunnen nog tot en met dinsdag 13 april stemmen op de vijf categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest, Beste Samenwerking en 3FM Talent. Stemmen kan via 3fm.nl/awards. Op donderdag 15 april reiken 3FM-dj’s Frank van der Lende, Eva Koreman en Sander Hoogendoorn de awards uit in TivoliVredenburg in Utrecht.

3FM Awards 2021
De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. Nieuw dit jaar is de 3FM Legend Award: een juryprijs voor iemand die door de jaren heen een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de muziekindustrie.

Bron: NPO/BM

Bericht delen