Lil’ Kleine gediskwalificeerd door StukTV
maandag 16 november 2020

Lil’ Kleine gediskwalificeerd door StukTV

De nieuwste aflevering van de serie Het Jachtseizoen van StukTV, sinds 14 november beschikbaar op YouTube, is al ruim 1,4 miljoen keer bekeken. StukTV heeft Lil’ Kleine inmiddels gediskwalificeerd omdat hij de spelregels in het programma heeft overtreden.

De aflevering zorgde voor een stortvloed aan kritiek en mede daardoor besloten de YouTubers actie te ondernemen. In het spel ontsnappen bekende Nederlanders zogenaamd uit de gevangenis en moeten zij ervoor zorgen dat ze zo lang mogelijk uit de handen blijven de jongens van StukTV.

Daaraan zitten echter regels verbonden, waaronder het niet langer dan twintig minuten in dezelfde auto zitten, maar Lil’ Kleine hield zich daar niet aan. Ook was er kritiek op het rijgedrag van de 26-jarige rapper, die aangaf 200 kilometer per uur te rijden op plekken waar de maximumsnelheid 30 kilometer per uur was.

Kijkers noemden de acties van Lil’ Kleine ‘oneerlijk’ en ‘zielig’. De makers van StukTV besloten dan ook inmiddels om Jorik Scholten, zoals de rapper eigenlijk heet, te diskwalificeren.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen