Libelle lanceert podcast De Vagina Dialogen
woensdag 14 juli 2021

Libelle lanceert podcast De Vagina Dialogen

Weekblad Libelle lanceert haar eerste podcast: De Vagina Dialogen, in samenwerking met Bureau Vrouwenzaken. Vanaf nu is de podcast te beluisteren.

Hoofdredacteur Hilmar Mulder: “Libelle en Bureau Vrouwenzaken zijn ‘on a mission’ om de vagina voor eens en altijd uit de schaamstreek te halen. In zes afleveringen van de podcast De Vagina Dialogen ontrafelen Anne-Marie Jung, Marieke Voorsluijs en Ellen Roggeveen alle geheimen en de schaamte over de vagina.”

In nieuwe editie van Libelle staat een interview met de dames en tevens de uitslag van de vagina-enquête. En wat blijkt: er rust nog altijd een taboe op de vagina. Mulder: “Het trio van De Vagina Dialogen deelt open en bloot al hun ervaringen en inzichten in de podcast. Het ultieme doel: álles bespreekbaar maken en wèg met die schaamte.”

De Vagina Dialogen bestaat uit zes afleveringen. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering. Eerst een week exclusief op de website van Libelle en een week later via de verschillende podcastplatforms.

Bron: Libelle/BM

Bericht delen