KRO-NCRV zoekt YouTube-makers
vrijdag 22 november 2019

KRO-NCRV zoekt YouTube-makers

KRO-NCRV is per direct op zoek naar twee creatieve makers die camjo, editor en redacteur in één zijn. ‘Hou jij van aanpakken en neem je andere mensen mee in jouw enthousiasme? Heb je een flinke dosis lef en humor? We want you!’, zo meldt de omroep

Je wordt verslaggever/camjo/editor voor het ZappLive YouTube format ZappLive Checkt. De serie komt elke woensdag online op het YouTube kanaal van NPO Zapp. Het komende jaar gaat KRO-NCRV ook aan de slag met het vernieuwen van het format – er is veel ruimte dus voor je eigen creatieve inbreng.

Als YouTube maker maak je elke week een grappige reportage die aansluit op de actualiteit in de doelgroep. Je monteert de onderwerpen in je eigen herkenbare stijl, waardoor je online volgers aan je weet te binden. Je weet waar een goed YouTube format aan voldoet en wil waar nodig bijleren. Je bent niet op je mondje gevallen en houdt van aanpakken.

ZappLive Checkt is een samenwerking tussen ZappLive en de afdeling Digitaal & Innovatie. ZappLive is een interactief studioprogramma voor kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar dat op zaterdag wordt uitgezonden op NPO Zapp. De afdeling Digitaal & Innovatie werkt in multidisciplinaire teams aan vernieuwende digitale concepten en jaagt innovatie aan op andere afdelingen.

Meer informatie is hier te vinden.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen