KRO-NCRV komt met ‘scripted vlogs’-serie
vrijdag 27 augustus 2021

KRO-NCRV komt met ‘scripted vlogs’-serie

KRO-NCRV’s nieuwe serie Hoodvlogs bestaat uit ‘scripted vlogs’, een manier van fictie die naadloos aansluit bij het hedendaagse kijkgedrag van jongeren.

In de serie nemen acht jongeren uit dezelfde wijk je via hun vlogs mee in hun dagelijks leven vol avonturen. Ze laten alles zien wat ze meemaken en delen al hun gedachten, twijfels en geheimen, dus dat belooft wat.

De Hoodvloggers verschillen enorm van elkaar, maar hebben ook één ding gemeen: samen worstelen ze zich door de jungle van de pubertijd met de bijbehorende onzekerheden, liefdes, strijd en vriendschappen. Zo word je meegenomen in het leven van een zorgeloze rijkeluiszoon, een klimaatactivist, een treitervlogger, en een fashionista.

Hoodvlogs breekt door de social media bubbel heen en leert de Zapp-kijkers hoe personages van verschillende achtergronden denken én doen. Niet eerder kwam een dramaserie zo dicht bij het echte leven!

Vanaf vrijdag 3 september is Hoodvlogs wekelijks om 15.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en op Zapp.nl. Daarnaast zullen de Hoodvloggers zeer actief zijn op het Instagram-kanaal en TikTok-kanaal van NPO Zapp (@npozapp) waar zij extra video’s, winacties en grappige fragmenten plaatsen. Hoodvlogs is dus, geheel in de ambitie van NPO Zapp, op diverse platformen te volgen.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Wouter Vellekoop/KRO-NCRV

Bericht delen