KINK komt met themakanaal KINK Indie
woensdag 28 oktober 2020

KINK komt met themakanaal KINK Indie

Vanaf zondag 1 november is er een nieuw KINK themakanaal: KINK Indie. Op het kanaal zijn de beste indietunes te horen: van de classics die je mee kunt zingen tot de nieuwste muzikale ontdekkingen.

Muziek die anders is dan de rest. Independent. Artiesten en bands met een ‘Do It Yourself’ houding. Eigenwijze muziek die vanuit het hart gemaakt wordt. En die muziek komt uit alle genres.

“Met de start van KINK Indie breidt het aanbod van KINK uit met een broedplaats voor nieuwe muziek, nieuwe artiesten en nieuwe geluiden”, aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. “Op KINK Indie ontdek je altijd iets nieuws, altijd iets meer.”

Programmering
Naast de beste indie-tunes non stop gaat de programmering van KINK Indie alle kanten op. Elke werkdag hoor je KINK-DJ Jasper Leijdens tussen 18.00 en 19.00 uur met Brand New KINK, het programma waar je dagelijks de nieuwste releases en interviews met artiesten hoort.

Ook staat de muziek uit ons eigen land centraal. Die hoor je maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 11.00 met KINK-DJ Bas van Dalen. Daarnaast hoor je elke avond vanaf 21.00 uur een andere KINK podcastmaker. Voorbij komen onder andere Lesley en Bart van KINK Fast, Stefan Koopmanschap van Klub KINK, Bas van Dalen met Popronde Radio, Frank Stevens met Homebase. Later worden hier nog meer namen aan toegevoegd.

Jasper Leijdens: “Al sinds mei vorig jaar presenteer ik elke werkdag Brand New KINK tussen 23.00 en 00.00 uur, en dat het programma vanaf 1 november elke dag te horen is op KINK Indie tussen 18.00 en 19.00 uur ben ik heel trots op en blij mee. KINK Indie is de thuisbasis voor de beste nieuwe muziek en de fijnste indie classics.”

Zondag 1 november gaat KINK Indie officieel van start. Vanaf 15.00 uur zal Jasper Leijdens de luisteraars rondleiden op het nieuwe themakanaal van KINK. De themakanalen KINK DNA Classics en KINK Distortion blijven ook actief.

Bron: KINK/BM

Bericht delen