KAAPS start Cut Klup voor jonge talenten
woensdag 8 april 2020

KAAPS start Cut Klup voor jonge talenten

Productiemaatschappij KAAPS uit Rotterdam is de initiatiefnemer van het nieuwe platform Cut Klup. Het is opgericht om te voldoen aan de groter wordende vraag naar de productie van low budget online video. Maar wellicht nog belangrijker: het is een sociaal leerplatform waar jong talent, die vanuit een studie de arbeidsmarkt betreedt als zzp-er, de kans krijgt om zich te ontwikkelen binnen het vakgebied.

Eelco de Winter, mede-eigenaar en regisseur bij KAAPS: “We focussen al ruim tien jaar met ons vaste team op het maken van impactvolle storytelling films en social content. De Cut Klup is een platform waarin we jong talent van 18 tot 25 jaar de ruimte geven om al die klusjes met al hun positieve energie en passie te omarmen. Ze filmen, editen, animeren en verkopen hun talent per uur, 24/7. Wij staan vanuit KAAPS achter dit platform. Behalve het inspelen op de toenemende vraag naar snelle low budget producties, richten we ons juist ook op de ontwikkeling van jong talent.”

De leden van de Cut Klup kunnen, alleen of als team, op locatie of vanuit de studio in Rotterdam aan de slag voor allerlei klusjes. Denk aan de filmregistratie van een event, interview of productlancering. Het editen van een casefilm, een stockvideo search en edit, of de bewerking van een commercial naar social edits. En ze kunnen animeren; graphics, titels of het bewerken van bestaande animaties en graphics naar nieuwe versies, prijzen en talen. De tarieven van de Cut Klup zijn duidelijk en transparant. Aan de hand van een summiere briefing en voorgestelde data krijgt een klant binnen één werkdag een offerte in de mail.

De talenten van de Cut Klup worden begeleid door de seniors van KAAPS. Zowel op het gebied van technische vaardigheden als persoonlijke ontwikkeling als filmmakers, editors en animators. Jonge talenten krijgen hierdoor een kans om hun skills en kennis op alle vlakken te ontwikkelen en werk te maken waarin hun talent zichtbaar wordt.

Bron: KAAPS/BM

Bericht delen