Jesse, Emma, Raïsha en Ta gaan de strijd met elkaar aan in Versus
dinsdag 6 juni 2023

Jesse, Emma, Raïsha en Ta gaan de strijd met elkaar aan in Versus

Ontsnappen uit een auto die naar de bodem zinkt, voor een publiek met honderd man worstelen in de ring of geraakt worden door de bliksem. Het zijn uitdagingen die je aan de ene kant liever uit de weg gaat, maar aan de andere kant hoog op de bucketlist staan.

De presentatoren Jesse Hoefnagels, Emma Wortelboer, Raïsha Zeegelaar en Ta Joela van de nieuwe BNNVARA-serie Versus hebben de eer om de meest extreme challenges aan te gaan. Ze worden fysiek en mentaal op de proef gesteld en nemen het op tegen elkaar. Daar waar de één staat te trillen, kan de ander niet wachten om de challenge te doen. Eén ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn bloedfanatiek.

Elke aflevering start met een mini-challenge en de winnaar daarvan bepaalt welke twee presentatoren tegenover elkaar komen te staan in de grote challenge. Ze gaan hierin de strijd aan met elkaar én met zichzelf. Want een challenge doen die bij iedereen op de bucketlist staat is leuk, maar daarvoor moet je ook persoonlijke angsten overwinnen. Wie komt er zonder kleerscheuren uit en wint de meeste challenges?

Versus is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en wordt vanaf 23 september om 17.35 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO Zapp.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen