Jeroen Pauw speelt rol in film XIII van YouTuber Kalvijn
donderdag 24 oktober 2019

Jeroen Pauw speelt rol in film XIII van YouTuber Kalvijn

YouTuber Kelvin Boerma (23), beter bekend als Kalvijn, brengt dinsdag 29 oktober zijn eerste bioscoopfilm XIII uit. De productie werd binnen 24 uur gefilmd. Presentator Jeroen Pauw vervult ook een rol in de film.

De film is een ‘ode aan de fantasie’ en gaat over de eeuwige jeugd, vertelde Boerma woensdag in Pauw. De film draait om het Japanse spel XIII. Kalvijn moet samen met vier vrienden dertien bizarre opdrachten volbrengen binnen 24 uur. Daarbij komt hij achter een groot geheim. Onder de vrienden is collega-YouTuber Peter de Harder, op YouTube bekend als Petrus. ook Nina Warink, uit Loppersum, zit in de film.

In de trailer is onder meer te zien hoe Kalvijn vlucht voor honderd dino’s die tevoorschijn komen uit de Ziggo Dome. Ook moet hij het opnemen tegen een Gandalf-achtige tovenaar, gespeeld door Pauw. Andere bekende Nederlanders die hun opwachting maken zijn Radio 538-dj Frank Dane en coureur Tim Coronel.

Op dinsdag 29 oktober is in Pathé Groningen de publiekspremière. Vanaf 31 oktober draait de film ook in andere bioscopen.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen