In De ziekste dag verrast Niek Roozen ernstig zieke jongeren
vrijdag 10 november 2023

In De ziekste dag verrast Niek Roozen ernstig zieke jongeren

Presentator Niek Roozen bezorgt ernstig zieke jongvolwassenen de dag van hun leven in de nieuwe online serie van KRO-NCRV: De ziekste dag. De zesdelige reeks is vanaf vrijdag 17 november wekelijks te zien op het YouTube kanaal van NPO 3.

In de serie wordt Niek geholpen door verschillende bekende Nederlanders zoals influencer Enzo Knol, natuur- en dierenexpert Floris Göbel en model en ondernemer Loiza Lamers. De jongeren worden door Niek verrast met bijzondere activiteiten die zij nooit eerder konden doen en ontmoeten hun favoriete BN’ers. Alles zodat ze aan het einde van de dag kunnen zeggen: dit was de ziekste dag ooit!

Presentator Niek Roozen: “Ik ben trots op het eindresultaat van de online serie De ziekste dag. Jongvolwassenen die ernstig ziek zijn worden soms vergeten en kunnen zich eenzaam voelen in hun ziekteproces. Met deze serie willen we ze de dag van hun leven geven en even doen laten vergeten dat ze ziek zijn.”

Zo ontmoeten we onder andere Timo (16). Hij heeft last van nierfalen, maar het is zijn grote droom om te racen op het circuit van Zandvoort. Samen met oud-voetballer John de Wolf hebben Timo en zijn vrienden een geweldige dag. Ook Dylan (16) beleeft een dag om nooit te vergeten: hij is gek van dieren en gaat samen met Enzo Knol woestijnbuizerds op zijn arm laten landen en een zeehondje vrijlaten met Floris Göbel.

De ziekste dag is vanaf vrijdag 17 november 16.00 uur wekelijks te zien bij KRO-NCRV op het YouTube kanaal van NPO 3.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Floris Göbel, Dylan en Niek Roozen/KRO-NCRV

Bericht delen