Honderdste aflevering van de online jeugdserie Later als ik Groot ben
zaterdag 8 juni 2024

Honderdste aflevering van de online jeugdserie Later als ik Groot ben

Producent SHH Productions heeft een belangrijke mijlpaal bereikt in de productie van haar format Later als ik Groot ben. De honderdste online aflevering is te zien op het YouTube kanaal, op de website en op sociale media.

De honderdste aflevering is er een die lang herinnerd zal worden. In ieder geval door de 11-jarige Shane. Die wil, later als hij groot is, graag piloot worden. Hij vindt alles wat met luchtvaart te maken heeft super interessant. Wat door zijn ouders als een hele vroege rondleiding op Schiphol werd voorgesteld, bleek een ervaring voor Shane om nooit meer te vergeten. Hij mocht een dagje werken als copiloot in een splinternieuwe Boeing 737 MAX 8 van TUI FLY en vloog naar Lapland.

In Later als ik Groot ben krijgen kinderen in de leeftijd 9-13 jaar de kans om te kijken of hun droombaan ook daadwerkelijk bij ze past. Ze lopen een dagje mee met een ervaringsdeskundige en krijgen typische werktaken en uitdagingen die ze samen met de presentator te lijf gaan.

Het format is in 2017 begonnen bij RTL 4. Sinds 2020 is het programma volledig online verder gegaan. Afleveringen worden gepubliceerd op het YouTube-kanaal Later als ik Groot ben. Ze zijn ook te zien via de website en worden gepromoot via sociale mediakanalen zoals TikTok.

Bron: SHH Productions/BM

Bericht delen