Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star vanaf maandag bij Videoland
maandag 15 maart 2021

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star vanaf maandag bij Videoland

Videoland gaat vanaf maandag 15 maart in Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star op zoek naar het grootste make-up talent van Nederland. De presentatie is in handen van Roxeanne Hazes.

Tien veelbelovende make-up talenten nemen het tegen elkaar op in een spannende competitie. Iedere aflevering moeten zij zichzelf opnieuw bewijzen en de mooiste, meest bijzondere en technisch uitdagende make-up creaties laten zien.

Het werk van de make-up talenten wordt beoordeeld door de twee vaste juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus, die iedere aflevering worden bijgestaan door een wisselend gastjurylid, passend bij het thema van die week. De twee slechtst presenterende kandidaten van de aflevering krijgen nog één laatste kans in de Face-Off.

Iedere aflevering valt het doek voor één van hen. Aan het einde van de competitie blijft de beste make-up artist over die zich The Next Dutch Make-Up Star mag noemen en daarnaast € 15.000,- en een talentcontract bij agency House of Orange wint.

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland, start op maandag 15 maart met een dubbele aflevering bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen