Gierige Gasten maken tweede seizoen Anti-Bucketlist
woensdag 8 januari 2020

Gierige Gasten maken tweede seizoen Anti-Bucketlist

Na een seizoen vol veel pijnlijke momenten, ongemakkelijke situaties en zelfs een lichte reputatieschade, hadden de mannen het eigenlijk na één seizoen al wel gehad met de Anti-Bucketlist. Kijkers konden er echter geen genoeg van krijgen. Onder het mom van ‘alles voor de fans’ en met de hulp van presentatrice Michelle Willemsen, gaan de Gierige Gasten daarom toch opnieuw het lot betwisten.

Het tweede seizoen van de Anti-Bucketlist is vanaf 9 januari, acht weken lang, iedere donderdag vanaf 16.00 uur te zien op het Gierige Gasten YouTube kanaal. De Anti-Bucketlist is een lijst met extreme opdrachten die je absoluut níet wilt meemaken voordat je sterft. Kijkers keken maar al te graag toe hoe Joost o.a. werd uitgehuwelijkt, Niels onder handen werd genomen door een SM-meesteres en Martijn in zijn blote kont het NK-hordelopen verstoorde. Het eerste seizoen leverde dan ook maar liefst 2,6 miljoen views op en de vraag naar meer was groot.

Vanaf 9 januari loten Martijn, Niels en Joost opnieuw iedere donderdag wie een opdracht van de, inmiddels gevreesde, Anti-Bucketlist moet uitvoeren. Ook dit seizoen blijven de mannen niet gespaard. Kortom nog meer hilarische pijnlijke momenten voor de Gierige Gast in kwestie en (leed-)vermaak voor de mannen aan de zijlijn en de kijkers.

Het YouTube kanaal Gierige Gasten is sinds 1 april 2019 onderdeel van Talpa Social en wordt in 2020 het nieuwe online platform van Veronica.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen