Fien Vermeulen brengt in september boek over leven uit
zaterdag 1 augustus 2020

Fien Vermeulen brengt in september boek over leven uit

Fien Vermeulen (29) kondigde vrijdag de komst aan van haar schrijfdebuut. De nieuwslezeres van Qmusic, die op haar 21e lymfeklierkanker kreeg, brengt in september haar boek Het regent zonnestralen uit.

Vermeulen deelt het nieuws op Instagram bij een foto van de covershoot van het boek, die vrijdagochtend plaatsvond. “Bijna zeven jaar heb ik erover gedaan om eraan te gaan beginnen, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb”, aldus de Qmusic-nieuwslezeres.

“Ik ben zó benieuwd wat jullie er van vinden, het liefst zou ik ‘m aan jullie allemaal komen voorlezen”, gaat ze verder. “Bijzonder is, dat de foto gemaakt is door dezelfde fotograaf die mijn kale bolletje al jaren geleden heeft gekiekt. Mooie ronde cirkel.”

Vermeulen bewerkte begin dit jaar het nummer Het regent zonnestralen van Acda en de Munnik tot een hiphopnummer voor het BNNVARA-programma Hiphop Stars. Kort nadat zij haar versie van het liedje had laten horen, bleek haar moeder ook kanker te hebben. Sinds 2017 zet Fien Vermeulen zich al in voor KWF Kankerbestrijding, zoals in onderstaande video te zien is.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen