Ferry Doedens voorlopig niet welkom op set GTST
donderdag 4 juni 2020

Ferry Doedens voorlopig niet welkom op set GTST

De set van Goede Tijden, Slechte Tijden ziet Ferry Doedens voorlopig niet van dichtbij. De acteur is op non-actief gesteld nadat hij in een YouTube-programma van Eddy Keur sprak over het niet zo nauw nemen met de maatregelen rondom het coronavirus.

Het nieuws dat Ferry naar eigen zeggen ‘acht weken lang met iedereen heeft geknuffeld’ werd deze week breed opgepakt door de media. “Ik heb dat nog geen één keer met de elleboog gedaan”, vertelde hij in het interview met Eddy Keur. Hoewel de acteur direct daarna het brandje probeerde te blussen via social media, was het kwaad al geschied.

Producent EndemolShine laat weten dat Ferry een verantwoordelijkheid heeft naar de collega’s waarmee hij werkt. “Uiteraard hebben wij Ferry Doedens direct aangesproken op zijn gedrag. Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle collega’s. Wij hebben noodgedwongen moeten beslissen dat Ferry Doedens minimaal twee weken niet kan deelnemen aan de repetities en buitenopnames van GTST, omdat hij aangeeft de afgelopen weken fysiek contact te hebben gehad met verschillende mensen.”

Ferry belooft zich vanaf nu strikt te houden aan de richtlijnen van de RIVM, zodat hij snel terug kan keren in Meerdijk. Hij werd in 2015 al eens ontslagen bij GTST. Destijds kostte een cocaïneverslaving hem zijn contract. Een jaar later maakte hij als Lucas zijn comeback.

Bron: RTL Nieuws/BM

Bericht delen