Famke Louise te zien in reality-serie Fitness Diaries
vrijdag 16 oktober 2020

Famke Louise te zien in reality-serie Fitness Diaries

Famke Louise is de vijfde fitgirl die te zien zal zijn in de Dplay reality-serie Fitness Diaries. We kennen Famke Louise allemaal als influencer en artiest, maar (nog) niet als fitgirl. Dat klopt ook, want voor corona sportte zij niet of nauwelijks.

Door de gedwongen rustige periode besloot ze dat ze aan de slag wilde met haar lichaam. Famke Louise is op dit moment bezig met het opnemen van nieuwe muziek en optreden zit er nu even niet in. Ze voelt zich een stuk fijner als zij fysiek in shape is, dus ondanks haar drukke schema in de studio, probeert ze hier regelmatig tijd voor te maken.

Bijvoorbeeld met haar personal trainer in de sportschool of boksend met haar tourmanager. Maar dat lukt niet altijd even goed. Afgelopen weken was ze bijvoorbeeld veel te druk om te sporten en dat merkt ze direct. Ze hoopt, ook door deelname aan Fitness Diaries, dat ze zodra ze weer op tour kan helemaal fit is. Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober te zien op Dplay. Tot en met vrijdag 5 maart is er wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar.

Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Famke Louise, Fajah Lourens, Roos Forman, Lindsey van der Hoeven en Evelien van der Pelt delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs. Net zoals in een echt dagboek. Ze filmen alles zelf, zonder filter.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen