Famke Louise, Kris Kross Amsterdam en Bizzey in online show Young Impact Helpt
vrijdag 15 mei 2020

Famke Louise, Kris Kross Amsterdam en Bizzey in online show Young Impact Helpt

De afgelopen weken kwamen al 2.000 jongeren in actie voor een ander dankzij de actiecampagne Young Impact Helpt. Dit is een initiatief voor jongeren die anderen willen helpen tijdens de coronacrisis.

De actie wordt op 15 mei afgesloten met een online show waar onder anderen Famke Louise, Bizzey, Kris Kross Amsterdam, Teske de Schepper, Rico Verhoeven, Qucee en Kalvijn aan meewerken. De campagne en show zijn een initiatief van Young Impact, een van de grootste spelers op het gebied van jongeren en maatschappelijk bewustzijn in Nederland. Young Impact stimuleert jongeren een positieve impact te maken op anderen

De online show wordt live gestreamd vanuit een studio in Amsterdam. Daar worden, rekening houdend met alle richtlijnen zoals 1,5 meter afstand, bijzondere gasten ontvangen. Naast optredens van Famke Louise, Kris Kross Amsterdam en Bizzey worden in de show ook verhalen gedeeld over hoe je iets voor een ander kunt betekenen tijdens de coronacrisis. Jongeren en bekende Nederlanders vertellen hoe zij een betekenisvolle invulling geven aan deze periode.

Zo kwam YouTuber Qucee de afgelopen weken in actie voor kwetsbare jongeren met een depressie en angststoornis. Tijdens de show zal hij hier opnieuw aandacht voor vragen en ook vertellen over zijn eigen ervaring met depressie. Tijdens de show worden tevens voor de vierde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken

Er is besloten om de show en alle optredens voor iedereen thuis toegankelijk te maken. De show is op vrijdag 15 mei van 16.00 tot 19.00 uur te volgen via een livestream op youngimpacthelpt.nl en via YouTube.

Bron: Young Impact Helpt/BM

Bericht delen