Famke Louise, Gerard Joling en Jörgen Raymann roasten 2020 bij Comedy Central
donderdag 3 december 2020

Famke Louise, Gerard Joling en Jörgen Raymann roasten 2020 bij Comedy Central

Rapper Famke Louise, zanger Gerard Joling en comedian Jörgen Raymann zijn de eerste sterren die meedoen aan de roast van coronajaar 2020 bij Comedy Central.

Vanwege de coronacrisis kan de jaarlijkse roast van een BN’er niet doorgaan en dus komt de zender met een terugblik op het gruweljaar 2020. In de Comedy Central Roast: Kater van 2020 kijken vijf gasten uit Nederland en België op nieuwjaarsdag terug op de meest dramatische en herkenbare gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

De roasts worden afgewisseld met sketches, uitgevoerd door BN’ers die de kijker meenemen in hun persoonlijke kater van 2020. Famke Louise en Gerard Joling spelen daarin zichzelf; de komende tijd worden nog meer namen bekendgemaakt.

De zogenoemde pre-show wordt gepresenteerd door Mert Ugurdiken, beter bekend als YouTube-ster Mertabi. Hij praat een overzicht aan elkaar met de leukste fragmenten uit eerdere roasts van onder anderen Gordon, Giel Beelen en Ali B.

De Kater van 2020 is op vrijdag 1 januari om 20.00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België. In aanloop naar de show zendt Comedy Central iedere maandag- en vrijdagavond internationale roasts uit van onder anderen James Franco, Donald Trump, Alec Baldwin en Bruce Willis.

Bron: Comedy Central/BM

Bericht delen