Ex On The Beach: Double Dutch start zondag bij MTV
dinsdag 13 april 2021

Ex On The Beach: Double Dutch start zondag bij MTV

Dat dit een seizoen is om niet snel te vergeten, bewijzen de acht singles van dit jaar al meteen tijdens de eerste aflevering van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch. Die is zondagavond 18 april te zien om 21.30 uur.

Tijdens de eerste dates kruipen Dusty en Shani samen in een bubbelbad, terwijl Lesley en Keanu genieten van een sensuele massage. Ondertussen dansen Odim en Jørney met elkaar de salsa en doen Danny en Gloria een cocktailworkshop. Hoewel de singles elkaar nog maar net kennen, laten Dusty, Shani, Lesley en Keanu er geen gras over groeien en flirten uitbundig met elkaar.

Hun dates eindigen dan ook in flinke zoenpartijen in het bubbelbad en op de massagestoel. Even verderop is Odim zeer onder de indruk van Jørney, maar zij is helaas nog wat minder happig tijdens hun salsa date. Bij Gloria en Danny gaat het er iets minder soepel aan toe. Wanneer duidelijk wordt dat ze niet bepaald elkaars type zijn, volgen een reeks van awkward momenten en kunnen ze beiden dan ook niet wachten tot ze de villa mogen betreden.

In de villa zorgt smaakmaker Dusty ervoor dat hij in het bubbelbad ook nog even van Lesley mag genieten, terwijl Keanu en Shani elkaar ook eindelijk zoenen. Uiteindelijk kruipen ook Odim, Jørney, Danny en Gloria in het bad en lijkt het zevende seizoen van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch dan toch echt te zijn begonnen.

Diezelfde avond piekt Dusty helaas iets te vroeg, waardoor zijn avond alleen in bed eindigt. Ondertussen maakt Odim gebruik van het moment en kruipt naast Shani. Hoewel zij het nog vrij rustig houden, zijn Keanu en Lesley een deurtje verderop niet te stoppen. Zij zijn dan ook de eerste singles die met elkaar onder de dekens kruipen.

De volgende ochtend worden Dusty, Odim en Keanu op het strand verwacht. Daar zien zij, tot grote schrik van Keanu, Imke als allereerste ex aan komen lopen. Imke geeft aan dat Keanu haar heeft bedrogen en dat ze nu klaar is om de villa op stelten te zetten. Wanneer zij aangeeft dat zij ook met twee van Keanu’s beste vrienden heeft geslapen, barst de bom op het strand en vliegt het eerste drankje in het gezicht van Keanu. Zal Keanu Imke hiervoor kunnen vergeven of zorgt haar komst voor de eerste breuken in de vriendschap van de acht starters?

Ex on the Beach: Double Dutch wordt geproduceerd door No Pictures Please in opdracht van VIS (Viacom International Studios). De digitale content is gemaakt door Tigris Media.

Bron: ViacomCBS Networks/BM

Bericht delen