Eva Eikhout en haar gasten delen grappige en smerige seksverhalen in One Night Stand-Up
dinsdag 5 juli 2022

Eva Eikhout en haar gasten delen grappige en smerige seksverhalen in One Night Stand-Up

Ondergekakt worden door je grootste crush, betrapt worden tijdens je ontmaagding, ruzie maken met je schoonouders vanwege luide seks of seks hebben met je one night stand terwijl je huisgenoot binnenstormt.

In One Night Stand-Up treden allerlei mensen in de spotlights op het podium van de BNNVARA-bar met hun grappigste, gekste, smerigste en gênantste seksverhalen. Seks is niets om je voor te schamen en het is vrijwel nooit perfect. Vaak loopt seks helemaal niet zoals verwacht, en het mooie is dat we dat allemaal wel eens ervaren.

Maar daar mag wel wat meer over gepraat worden! Om het ijs te breken, trapt Eva Eikhout elke aflevering af met een eigen seksverhaal en daarna is de microfoon voor de andere sprekers. Zij vertellen een seksverhaal gelinkt aan het thema van de aflevering, zoals de eerste keer, een specifiek standje, de meest bijzondere plek of memorabele bedpartner.

Na afloop bespreekt Eva hun verhaal en legt ze de sprekers nog even het vuur aan de schenen door vragen te stellen over het verhaal. Wat was er precies lekker aan? Hoeveel mensen waren er nou precies bij betrokken? En waarom werd er geen stop gezegd tijdens het bijten? One Night Stand-Up is vanaf vrijdag 8 juli om 16.00 uur wekelijks te zien bij BNNVARA op het YouTube-kanaal van NPO 3.

Eva Eikhout: “Tijdens de opnames hing er een mega fijne sfeer. Je merkte dat iedereen elkaar in elkaars waarde liet en dat alles gezegd kon worden. Met One Night Stand-Up hoop ik dat we seks op een grappige en laagdrempelige manier bespreekbaarder maken. Seks mag leuk, gek én ongemakkelijk zijn en dat is helemaal oké!”

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA

Bericht delen