Enzo Knol viert tienjarig bestaan van YouTube-account met persoonlijke video
zaterdag 10 juni 2023

Enzo Knol viert tienjarig bestaan van YouTube-account met persoonlijke video

Enzo Knol (30) viert het tienjarig bestaan van zijn YouTube-account. Dat doet de vlogger met een zeer persoonlijke drie uur durende video.

“Dit is de moeilijkste video die ik ooit heb gemaakt. Ik vind het super spannend om dit met jullie te delen maar het voelt ook als een hele opluchting”, aldus Enzo Knol.

In de video neemt Knol zijn volgers onder meer mee naar een instelling van jeugdzorg waar hij vroeger heeft gezeten, toen hij 17 jaar oud was. Knol zat daar, omdat hij last had van agressie- en woedeaanvallen. Hij spijbelde en blowde veel, vertelt hij.

De YouTuber leest in de kamer waar hij sliep een brief voor die hij destijds aan zijn moeder schreef. Daarna omhelzen de twee elkaar terwijl de tranen over hun wangen lopen. “We hebben allemaal ons eigen verhaal, iedereen heeft een rugzakje”, zegt hij over het delen van zijn verhaal.

“En daar moet je mee leren leven. Weet dat je er niet alleen voor staat!” De vlogger bedankt zijn volgers voor de tien jaar waarin zij hem hebben gevolgd. “Op naar de volgende 10 jaar!”

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen