EndemolShine Nederland komt met Halloweenfilm House of No Limits
donderdag 15 augustus 2019

EndemolShine Nederland komt met Halloweenfilm House of No Limits

Deze Halloween proberen Nederlands’ favoriete influencers te ontkomen aan een bloederig einde in de nieuwe slasher comedy House of No Limits. Voor de Halloweenfilm van 2019 is EndemolShine Nederland een samenwerking aangegaan met Samsung en T-Mobile. De film wordt volledig gedraaid op de Samsung Galaxy S10+ en is vanaf donderdag 31 oktober beschikbaar op YouTube. House of No Limits wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is ontwikkeld in samenwerking met NL Film.

Frank de Wit, Executive Producer EndemolShine Nederland: “De film speelt met de internetcultuur en zit vol grappen over de influencerscene. De influencers spelen een uitvergrote versie van zichzelf en dat levert hilarische situaties op. Het is een feest om te mogen werken met de getalenteerde scriptschrijvers van NL Film, die precies de juiste toon weten te vinden. En we zijn vereerd dat we het vertrouwen krijgen van T-Mobile en Samsung die zich als partner aan de film hebben verbonden. Het feit dat de distributie via YouTube verloopt in plaats van de bioscoop en we op een Samsung smartphone draaien zorgt voor innovatie in ons productie- en marketingproces.”

“Wij zijn bijzonder trots op deze samenwerking die het mogelijk maakt de eerste Halloweenfilm met een Galaxy-toestel te produceren,” aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Met deze film willen we anderen inspireren en van elke Galaxy-gebruiker een content creator maken.”

In House of No Limits worden Nederlands’ favoriete influencers uitgenodigd voor het influencer feest van het jaar. Dit feest blijkt alleen gekaapt te zijn door een moordenaar die de influencers één voor één probeert te vermoorden. De vraag is dan ook: wie heeft het helemaal gehad met de influencers en wat drijft deze moordenaar? En welke influencer weet uit handen te blijven van degene die de feestgangers een kopje kleiner wil maken?

Een groot deel van de cast van House of No Limits bestaat uit populaire Nederlandse influencers. Fred van Leer, Thomas van der Vlugt (StukTV) en Lize Korpershoek hebben via Instagram bekend gemaakt deel uit te maken van de cast. Welke influencers nog meer mee doen wordt de komende dagen bekend gemaakt op het Instagram-kanaal @houseofnolimits. Het scenario van de film is geschreven door Manju Reijmer en Paul de Vrijer, bekend van Vakkenvullers. De regie is in handen van David Cocheret, regisseur van SpangaS. Samen maakten Manju en David eerder de prijswinnende serie De slet van 6VWO.

Bron: EndemolShine Nederland/BM

Bericht delen