MAXINE en Elephant uitgeroepen tot NPO 3FM Talent
dinsdag 17 mei 2022

MAXINE en Elephant uitgeroepen tot NPO 3FM Talent

MAXINE en Elephant zijn uitgeroepen tot nieuwe 3FM Talents van 2022. Mark van der Molen verraste MAXINE in de ochtendshow met de benoeming, Elephant werd door Frank van der Lende en Eva Koreman in de middagshow overvallen.

Acts die tot 3FM Talent worden benoemd staan op het punt van doorbreken en kunnen rekenen op uitgebreide support van de radiozender. Eerder waren dat Kensington, Chef’ Special, S10 en Goldband. Momenteel maken MEAU en Kuzko deel uit van het traject dat 3FM in het leven heeft geroepen om de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse artiesten allround te steunen.

Zo is de muziek van MAXINE en Elephant de komende tijd veelvuldig te horen op 3FM, komen ze langs in de studio voor live optredens, zijn ze aanwezig bij 3FM events en te vinden op de online- en social kanalen van 3FM.

MAXINE
Popzangeres MAXINE schreef eerder vooral muziek voor andere artiesten, maar sinds 2019 brengt ze haar eigen materiaal uit. In de ochtendshow Sanders Vriendenteam vertelde ze dat ze al haar releases voorlopig in twee talen uitbrengt: in het Engels én het Nederlands. MAXINE heeft al een vaste, snelgroeiende fanbase via social media en streaming, maar ze is ook populair onder de 3FM-dj’s.

Elephant
De Rotterdamse band Elephant is ontstaan tijdens de eerste lockdown in coronatijd. Desondanks zijn ze uitgegroeid tot een succesvolle groep met een tour langs de grotere en kleinere poppodia en festivals in Nederland. Ze begonnen het jaar al goed als onderdeel van de Eurosonic-Noorderslag-lineup Bij 3FM vielen dj’s als een blok voor hun single Hometown.

3FM Trending Talent
Naast 3FM Talent loopt momenteel ook een actie voor beginnend talent. Met #3FMTrendingTalent zet 3FM de deur wagenwijd open voor de nieuwste artiesten. De talentenjacht voor opkomende artiesten vindt plaats op TikTok en in de dagelijkse lunchshow van Timur Perlin op 3FM. Muzikanten kunnen een video op TikTok posten met de hashtag #3FMTrendingTalent.

Bron: NPO/BM
Foto: Rosella Fennis/NPO

Bericht delen