Drie nominaties BMYoung Mediatalent van het Jaar
maandag 4 oktober 2021

Drie nominaties BMYoung Mediatalent van het Jaar

Wie wordt op de opvolger van Alain Dikken (NEP), het BMYoung Mediatalent van het Jaar 2020? Dat wordt bekend op woensdag 6 oktober, de Talent Day tijdens Dutch Media Week in Beeld en Geluid in Hilversum.

Inmiddels zijn de drie genomineerden bekend. Het gaat om Balou Crezee (redacteur bij ITV Studios), Jorn Roelofs (Hoofdassistent bij EMG) en Anne van der Velden (online creative bij BNNVARA). Wie de bekendmaking van het BMYoung Mediatalent van het Jaar 2021 wil bijwonen, kan zich aanmelden via redactie@broadcastmagazine.nl. De ontvangst in Beeld en Geluid is vanaf 15.30 uur.

Het is de derde keer dat het Mediatalent van het Jaar wordt gekozen, een prijs namens het jongerenplatform van BM (Broadcast Magazine), BMYoung. In 2019 had Niels Lodeweges van EndemolShine de primeur en vorig jaar won Alain Dikken, Solutions Manager bij NEP. Omroepman van het Jaar Frans Klein, directeur Video bij de NPO, zal de winnaar bekendmaken.

Hou er wel rekening mee dat op 6 oktober in Beeld en Geluid wordt gewerkt met toegangsbewijzen via de CoronaCheck app. Dit houdt in dat toegang mag met:
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs
– Een negatieve testuitslag via testen voor toegang.

Bron: BM

Bericht delen