Drie nieuwe rebellen in Videoland-serie H3L
woensdag 17 februari 2021

Drie nieuwe rebellen in Videoland-serie H3L

Op maandag 29 maart start het nieuwe seizoen van H3L bij Videoland. Het derde seizoen van de jeugdserie gaat nét even iets verder dan andere series: het is rauw en recht voor je raap.

H3L gaat over de meest helse HAVO-klas. Dit seizoen heeft de serie een tijdsprong gemaakt en zitten Ollie, Roos, Tess, Thomas en Faiz inmiddels in hun laatste jaar van de HAVO. Maar intussen is er een nieuwe rebelse H3L-klas opgestaan die nog harder tegen alle regels van de school aan schopt. In deze klas zitten drie nieuwe hoofdrolspelers: Quinty (Kymora Sade), Christina (Mathil Weich) en Dylan (Jean ‘Shinshan’ Salazar Tavera).

Er worden dit seizoen thema’s aangekaart als racisme, heftig pestgedrag en een seksfilmpje dat levens kapot lijkt te maken. Maar al is de klas van H3L nieuw, ook dit seizoen kun je nog kijken naar Tess (Romy van de Put​), Thomas ​(Levy Jansen), Faiz (Hamza Othman), Ollie (Davey Driessen) en Roos (Serah Doku​).

De originele vijf zijn hun kindertijd allang ontgroeid, maar echt volwassen zijn ze ook nog niet. Dat hun paden over hoge pieken, maar ook door diepe dalen gaan, is wel zeker. En dit jaar kruisen ze ook nog eens de wegen van de nieuwelingen Quinty, Dylan en Christina.

Verdere rollen zijn voor Daan Kruysifix (speelt Tygo) en rapper Glen Faria (speelt de vader van de opstandige Quinty). Glen schreef het nummer Duurt te lang, gecoverd door Davina, en hij zat in de rapformatie Flinke Namen.

H3L wordt geproduceerd door Tuvalu Media. Vanaf maandag 29 maart is er iedere schooldag een nieuwe aflevering van H3L te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen