Dook van Dijck krijgt eigen talkshow bij Club Next
vrijdag 9 oktober 2020

Dook van Dijck krijgt eigen talkshow bij Club Next

Acteur en presentator Dook van Dijck zal de talkshow Dook Duikt In gaan presenteren bij Club Next. In het programma zal Van Dijck aanstormend talent gaan interviewen over hun werk, visie en toekomst.

“Ik weet hoe het is om als jonge maker helemaal onderaan te beginnen en dat niemand op je zit te wachten. Er zijn zoveel vette zangers, schrijvers en makers die met hun werk ook nog eens bijdragen aan maatschappelijke en actuele thema’s die nu spelen. Die verdienen het om meer gezien te worden.”

De talkshow zal er niet uitzien als wat we gewend zijn. “Het is een lekkere eclectische show in een zwembad vol guilty pleasures en bijzondere verhalen”, aldus Van Dijck.

Club Next is een nieuw online platform voor jongeren dat is opgezet aan het begin van de coronacrisis. Het is hoofdzakelijk actief op Instagram. Van Dijck: “Wij merkten in het begin van de coronatijd dat er geen aandacht was voor de jongeren en hun problemen met hun toekomst. Ik heb overlegd met een paar anderen en toen hebben we het plan bedacht om een nieuw social media-platform op te zetten. Met Club Next willen we jongeren verbinden en inspireren via content die wij zelf maken op onze socials.”

Club Next heeft inmiddels AVROTROS als mediapartner en samenwerkingen met CJP, de DUO Jongerenraad en Young Capital. Dook Duikt In is vanaf donderdag 15 oktober online te zien bij Club Next.

Bron: Club Next/BM

Bericht delen