Donnie en Anita Doth lanceren housetrack voor Netflix serie Dirty Lines
vrijdag 1 april 2022

Donnie en Anita Doth lanceren housetrack voor Netflix serie Dirty Lines

Rapper Donnie en Anita Doth hebben een speciale housetrack gemaakt ter ere van de nieuwe Nederlandse Netflix serie Dirty Lines.

Het nummer Vieze Belletjes en de bijbehorende videoclip zijn speciaal voor de serie geproduceerd en nemen ons toepasselijk mee terug naar de muziek uit naar de jaren ’80. Het is de eerste keer dat de twee artiesten samenwerken. Vieze Belletjes is vanaf vandaag beschikbaar op diverse streamingdiensten en op YouTube.

Donnie: “Ik vind het heel vet dat ik speciaal voor de release van de nieuwe Netflix serie Dirty Lines een track heb mogen maken. Ik heb gespeeld met verschillende elementen uit de serie, de jaren ’80 en de legendarische tijd van de RoXY. Genoeg inspiratie om de ultieme housetrack te kunnen creëren. En dan heb ik dit ook nog mogen doen met dé house sensaties uit die tijd, Anita Doth en Tony Scott. Een hele coole ervaring. Ik kan echt niet wachten tot de fans de track kunnen horen en de serie kunnen zien.”

Over Dirty Lines

Het verhaal van Dirty Lines begint anno 1987 in Amsterdam, een tijd waarin de Nederlandse samenleving snel veranderde. Psychologiestudente Marly Salomon (Joy Delima) start met een bijbaantje bij een gloednieuw bedrijf: Teledutch. Het telecombedrijf, opgericht door de broers Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters), is Europa’s eerste onderneming in sekstelefoonlijnen. Binnen no-time verdienen Frank en Ramon geld als water en wordt Marly volledig meegezogen in deze wilde en snelle transformatie.

De zesdelige serie Dirty Lines is vanaf 8 april wereldwijd te zien op Netflix. De serie is geproduceerd door Fiction Valley en geschreven door Pieter Bart Korthuis, Franky Ribbens, Tijs van Marle en Lotte Tabbers. Pieter Bart Korthuis is samen met Tomas Kaan en Anna van der Heide ook verantwoordelijk voor de regie.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen