Documentaire over Snelle vanaf 16 april op Netflix
maandag 8 maart 2021

Documentaire over Snelle vanaf 16 april op Netflix

Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van Snelle: Zonder jas naar buiten. De documentaire over de carrière en het leven van de populaire popartiest is vanaf 16 april te zien op Netflix.

In de openhartige documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten zien we hoe een underdog in een zeer korte periode door zijn eerlijke en oprechte muziek de harten van duizenden fans verovert en uitgroeit tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. Een jongensdroom die werkelijkheid wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun liedjes.

Snelle: Zonder jas naar buiten is een hybride documentaire waarin wordt gespeeld met de grens tussen fictie en documentaire. Niet voor niets vroeg producent Millstreet Films regisseur Anne de Clercq voor dit project.

Rachel van Bommel (Millstreet Films): “De documentaire laat zien dat je scènes kan regisseren terwijl je toch ook een documentaire maakt. Deze vertelvorm sluit bovendien goed aan bij hoe de doelgroep van de film graag wordt aangesproken: reality maar goed verteld. In de documentaire komen naast directe familie en vrienden van Snelle ook verschillende collega-artiesten aan het woord.”

Bron: Netflix/BM

Bericht delen