Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Talent 2023
woensdag 20 september 2023

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ring Talent 2023

Wat zijn de drie grootste tv-talenten van 2023? Nederland stemde de afgelopen weken massaal en dat leverde de volgende namen op: Jurre Geluk, Monica Geuze en Noa Vahle.

Jurre Geluk
Jurre heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de tv-wereld. De presentator begon bij Spuiten en Slikken en is al een aantal jaren het gezicht van het programma Je Zal Het Maar Hebben. Daarnaast maakt hij ook jeugdprogramma’s zoals Steken en Prikken, waarvoor hij vorig jaar nog een nominatie in de wacht sleepte in de categorie Gouden Televizier-Ster Jeugd. Jurre heeft niet alleen talent voor presenteren, maar ook voor acteren, want dit jaar speelde hij de rol van zijn leven als Mol in Wie is de Mol?

Monica Geuze
Monica Geuze maakte vooral naam als YouTube-ster maar maakte een aantal jaren terug de overstap naar de televisie. Sindsdien gaat de presentatrice als een raket. Afgelopen jaar was ze weer het vaste gezicht bij Temptation Island: Love or Leave en mocht ze de presentatie van de tweede editie van The Bachelorette voor haar rekening nemen. Dat we haar veel vaker op tv gaan zien is duidelijk. Nadat ze vorig jaar meedeed (als flamingo) aan The Masked Singer, zal ze in het nieuwe seizoen te zien zijn als vast panellid.

Noa Vahle
Ineens was ze daar: Noa Vahle. Nederlandse kijkers zagen haar voor het eerst in het programma HLF8, waar ze haar eigen sportrubriek had. Daarna ging het hard. Bij Vandaag Inside zagen we haar steeds vaker voorbij komen als verslaggever en als kers op de taart mocht ze voor het programma verslag doen van het WK voetbal in Qatar. Ook schoof ze afgelopen zomer wekelijks aan bij De Oranjezomer en maakte ze onlangs haar debuut als studiopresentatrice bij Veronica tijdens een Europese voetbalwedstrijd.

Gouden Televizier-Ring Gala
Wie van de drie talenten er met de winst vandoor gaat zien we op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat vanaf 20.30 uur live wordt uitgezonden op NPO 1.

Bron: Televizier/BM
Foto: Televizier

Bericht delen