DI-RECT grote winnaar 3FM Awards 2020
vrijdag 2 oktober 2020

DI-RECT grote winnaar 3FM Awards 2020

Donderdagavond zijn in Het Patronaat in Haarlem de 3FM Awards 2020 uitgereikt. Een bijzondere editie voor NPO 3FM, waarin het vieren van Nederlandse muziekinitiatieven tijdens de coronaperiode centraal stond.

DI-RECT is met twee 3FM Awards de grote winnaar van de avond en werd bekroond met een award voor Beste Track en Beste Livestream. Tussendoor werd geschakeld naar exclusieve live-optredens op verschillende plaatsen in Nederland en de show werd gepresenteerd door 3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman.

DI-RECT mocht in Den Haag beide awards in ontvangst nemen van 3FM-dj Sagid Carter. Typhoon werd in zijn woonplaats Zwolle verrast door ochtend-dj Sander Hoogendoorn met een award voor Beste Muzikale Initiatief.

3FM-dj’s Frank van der Lende en Eva Koreman reikten woensdagavond in De Vooravond al de Schaal van Rigter uit: de 3FM Award voor het meest gedraaide liedje van Nederlandse bodem. Eefje de Visser nam de prijs in ontvangst voor haar nummer Oh. Ook kreeg de Nederlandse band Wies de 3FM Talent Award die zij eerder dit jaar al gewonnen heeft.

De uitreiking van de 3FM Awards was op 1 oktober live te zien op 3fm.nl en was ook via YouTube en andere social media-kanalen van NPO 3FM te volgen. Zondagavond om 23.05 uur is er nog een samenvatting te zien op NPO 3.

Bron: NPO/BM
Foto: Nathan Reinds/NPO 3FM

Bericht delen