BN’ers worden ontvoerd in nieuwe serie van StukTV
zaterdag 11 juli 2020

BN’ers worden ontvoerd in nieuwe serie van StukTV

Zaterdag 11 juli introduceert StukTV de serie Opgesloten op YouTube. Op een geheime locatie zit een BN’er opgesloten, aan het team van StukTV de taak om de BN’er vrij te krijgen. Eén probleem: ze hebben geen idee waar de BN’er zich bevindt.

Met behulp van verschillende aanwijzingen kunnen de mannen de locatie achterhalen. Lukt het Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens om op tijd de plek te vinden en de BN’er te bevrijden? Of is Nederland straks een bekende Nederlander armer? Opgesloten is vanaf 11 juli iedere zaterdag om 17.00 uur te zien op het YouTube kanaal van StukTV.

Bekende gezichten, waaronder Boef, Britt Dekker, Kalvijn en Dylan Haegens, worden opgesloten. Het team krijgt slechts vijf uur de tijd om de locatie te achterhalen én het slachtoffer te bevrijden. Gelukkig is de ontvoerder niet geheel meedogenloos. Op de geheime locatie en gedurende de aflevering zijn er verschillende aanwijzingen die de mannen helpen bij het vinden van de plek.

In deze serie wordt niet alleen StukTV uitgedaagd, maar ook de kijkers. Kunnen zij, met behulp van verborgen hints in de afleveringen en op social media, ontdekken wie toch die mysterieuze ontvoerder is?

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen