BMYoung podcast met Vincent Patty van Top Notch Noah’s Ark
donderdag 10 oktober 2019

BMYoung podcast met Vincent Patty van Top Notch Noah’s Ark

Wekelijks maakt Joost Koning een nieuwe BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De zesde gast is Vincent Patty, rapper en directeur van Top Notch Noah’s Ark.

Jiggy Dje, J. Muffins, De Keyser Punchline, allemaal namen van rapper Vincent Patty. Maar, zoals hij zelf zegt in een van zijn nummers: “Wat ik doe heeft niks te maken met hoe ik heet”. Voor zijn eerste album startte hij het label Noah’s Ark. Steeds meer andere rappers tekenden daarna op het label; van Bizzey tot Kraantje Pappie en van Hef tot Jonna Fraser.

Hij werd full time labeleigenaar en fuseerde met het grote Top Notch. Inmiddels is Vincent algemeen directeur van beide labels, dus ook van rappers als Lil Kleine, De jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Broederliefde en Typhoon. Hoe is hij van blowen op de bank naast stapels lege pizzadozen gegaan naar spelen op Lowlands? Hoe is hij vervolgens van rapper naar directeur van het grootste hiphoplabel van Nederland gegaan? Was het een groot meesterplan (wat je uit zijn nummers zou kunnen interpreteren) of is het een toevalstreffer? En wat heeft hij geleerd van meer dan 200 uur De Wilde Haren podcast maken?

Joost komt het allemaal te weten in de zesde aflevering van de BMYoung podcast.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen