BMYoung podcast met Tygo Gernandt
donderdag 28 november 2019

BMYoung podcast met Tygo Gernandt

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De dertiende gast is acteur Tygo Gernandt.

Er zijn maar weinig acteurs in Nederland die zoveel mooi werk hebben afgeleverd en daar zoveel prijzen mee hebben gewonnen als Tygo. Hij begon op zijn 15de met spelen, heeft twee Gouden Kalveren gewonnen (voor Van God Los en Het Schnitzelparadijs) en is vandaag de dag nog volop bezig. Hij is nu vooral internationaal aan de weg aan het timmeren; onder andere met de Netflix serie The Last Kingdom. Naast het spelen, spreekt hij ook al jaren stemmen in; van Gargamel tot Schimpie en van Popeye tot Rocketpower.

tygo400

Toch is acteren niet alles wat hij doet. Sinds kort maakt hij ook documentaireseries voor de EO: Eerst Tygo in de GHB en vanaf vanavond (28 november) Tygo in de Psychiatrie. Baalt Tygo, ondanks het vele werk dat hij heeft, dat hij geen toneelschool heeft gedaan? Hoe bereidt hij zich voor op een rol? Wat kunnen we verwachten van Tygo in de Psychiatrie? Joost krijgt de antwoorden op onder andere deze vragen van Tygo Gernandt.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron:BMY

Bericht delen