BMYoung podcast met regisseur Tim Oliehoek
donderdag 31 oktober 2019

BMYoung podcast met regisseur Tim Oliehoek

Wekelijks maakt Joost Koning een nieuwe BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De negende gast is regisseur Tim Oliehoek.

Hij had al toen hij 18 jaar was, met behulp van zo ongeveer zijn hele geboortedorp, zijn eerste film geregisseerd: Buy or Die. De film duurde 2,5 uur, haalde de nationale pers en alles zat erin, van aanrijdingen tot ontploffende auto’s. Daar kwamen onder andere de films Wiplala, Vet Hard en Spion van Oranje bij en de series De Zaak Menten en Het geheime dagboek van Hendrik Groen (die hem allebei een Gouden Kalf opleverden).

timo

Vandaag de dag kun je twee keer per week klaar zitten om van zijn producties te genieten: op maandagavond het tweede seizoen van Het geheime dagboek van Hendrik Groen en op zondagavond Stanley H, een serie over de topcrimineel. Wat is de gemene deler tussen al deze verschillende projecten? Hoe bereidt hij zich voor op een project en wanneer gaat deze controle over in loslaten? Hoe haalt hij het beste uit alle mensen op een set? Joost krijgt de antwoorden op al deze vragen van Tim Oliehoek.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY
Foto: Mark de Blok

Bericht delen