BMYoung podcast met regisseur Diederik van Rooijen
donderdag 17 oktober 2019

BMYoung podcast met regisseur Diederik van Rooijen

Wekelijks maakt Joost Koning een nieuwe BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De zevende gast is regisseur Diederik van Rooijen.

De regisseur en bedenker van de serie Penoza, van de bekende Albert Heijn commercials met Harry Piekema en van films als Taped en Daglicht, verruilde vijf jaar geleden het Amsterdamse Watergraafsmeer voor de The Hills van Los Angeles. Inmiddels heeft hij de horrorfilm The Possesion of Hanna Grace gemaakt, die in 25 landen en in de Verenigde Staten in meer dan 2000 bioscopen te zien was.

Hij is net klaar met het draaien van een nieuwe internationale vampieren-jeugdserie Heirs of the Night en op 28 november komt de speelfilm Penoza the final chapter uit die hij heeft geregisseerd. Hoe is het wonen, leven en films maken in LA? Hoe zorg je dat je tijdens een draaidag op camera krijgt wat je wilt hebben? Hoe houd je overzicht over wat je maakt als je 108 dagen in allemaal verschillende landen één serie draait? Joost krijgt de antwoorden op die vragen van Diederik van Rooijen.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen