BMYoung podcast met producer Reverse
donderdag 5 december 2019

BMYoung podcast met producer Reverse

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De veertiende gast is Sergio van Gonter oftewel Reverse.

Hij maakte voor het eerst muziek op de Playstation en dat heeft hem geen windeieren gelegd. Reverse produceerde onder andere de nummers: Wat Wil Je Doen en Stuk van The PartySquad, Boks Ouwe van Brainpower, Shenkie van De jeugd van Tegenwoordig, Ik neem je mee van Gers Pardoel en recent nog Dichterbij je van Lil Kleine en Wine Slow van Idaly, Femke Louise en Bizzey. Hier een playlist met alleen maar producties van Reverse om het geheugen op te frissen.

sergio564

Hij ging naar Amerika, werkte daar met artiesten als Jennifer Lopez, Temar Braxton en Chris Brown en kreeg daar zelfs een Grammy nominatie voor zijn werk. Nu is hij terug in Nederland, met nieuwe nummers en een eigen label: Booming Records, waarbij hij zich richt op nieuwe talenten.

Wat is de juiste setting en sfeer om in te creëren? Hoe maakbar is een commercieel succes? Aangezien reverse autodidact is; hoe nuttig is een opleiding als artiest, muzikant of producer? Vanuit de studio van Top Notch – Noah’s Ark krijgt Joost de vragen op onder andere deze vragen van Sergio van Gonter oftewel Reverse.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen