BMYoung podcast met Niels Lodeweges
donderdag 12 december 2019

BMYoung podcast met Niels Lodeweges

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De vijftiende gast is Niels Lodeweges, eindredacteur digital bij EndemolShine en het eerste BMY Mediatalent van het Jaar.

Niels Lodeweges (24) is maandag door BMYoung in Beeld en Geluid uitgeroepen tot Mediatalent van het Jaar 2019. De redactie van BM reikte deze prijs, samen met de vakjury met BMYoung Raad van Advies-leden, voor de eerste keer uit. Niels Lodeweges kwam drie jaar geleden binnen bij EndemolShine als stagiair en is daar nu al eindredacteur digital. Hij stond aan de wieg van Legends of Gaming, dat zich met meer dan 100 miljoen views en een half miljoen abonnees het grootste online game kanaal van Nederland mag noemen.

niels3 564
Niels Lodeweges, Joost Koning en Oane Born

Hoe heeft hij zich bij EndemolShine zo snel ontwikkeld van stagiair naar eindredacteur digital? Wat kwam er bij kijken om Legends of Gaming op te zetten? En wat heeft hij gehad aan zijn studie Media en Cultuur? Vanwege deze speciale aflevering is Oane Born, de voorzitter van de BMYoung Raad van Advies, aangeschoven als co-host. Vanuit het kantoor van EndemolShine krijgen Joost en Oane de antwoorden op hun vragen van Niels Lodeweges.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen