BMYoung Podcast met Jelmer Wind
donderdag 2 april 2020

BMYoung Podcast met Jelmer Wind

Wekelijks maakt Joost Koning voor BMY de podcast Joost Mag Het Weten. In de 29ste aflevering is Jelmer Wind, een van de founders van YouTube Service Company 5PM, te gast.

5PM is vernoemd naar de beste tijd om een YouTube-video online te zetten, namelijk 17.00 uur. Toch is dat niet het enige wat ze over het platform weten. Als je meer succes wilt op YouTube, dus meer kijktijd, meer engagement en een betere conversie, dan ben je bij hen aan het goede adres. Ze doen dit bijvoorbeeld voor merken als Heineken, de Bijenkorf en ING, maar ook voor mediabedrijven als NPO 3FM en de Telegraaf.

jelmer200Hoe gaat 5PM om met de corona-maatregelen? Hoe optimaliseren ze content en bereiken ze 352% meer views en 697% meer kijktijd bij een YouTube-kanaal als 3FM? Hoe hebben ze al hun kennis over het algoritme van YouTube verzameld en zou deze kennis ook op andere platformen van toepassing kunnen zijn?

Vanwege het coronavirus is deze podcast opgenomen op afstand, maar we zijn daardoor niet minder aanwezig! Rechtstreeks via internet krijgt Joost de antwoorden van Jelmer Wind.

De BMY Podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen