BMYoung podcast met creative producer Tom van Blommestein
Donderdag 14 november 2019

BMYoung podcast met creative producer Tom van Blommestein

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De elfde gast is Tom van Blommestein, creative producer bij NL Film, dat onderdeel is van EndemolShine Nederland.

De BMY Joost mag het weten-podcast gaat over mensen die goede zaken doen binnen de creatieve industrie en dan mag een creatieve producer natuurlijk niet ontbreken. Tom van Blommestein is vier jaar geleden afgestudeerd als regisseur bij de Filmacademie en heeft al wat mooie projecten op zijn naam staan. Het zijn allemaal dramafilms en series die zich online focussen op jongeren. Bad Influencer en Vakkenvullers zijn de bekendste voorbeelden.

tomvb564

Twee weken geleden is daar House of no Limits aan toegevoegd, een samenwerking tussen EndemolShine, T-Mobile en Samsung. Het is een film die gratis op YouTube is verschenen, gespeeld door influencers en gedraaid met een professionele crew maar geheel op een telefoon, de Samsung Galaxy S10. Wat maakt drama voor YouTube anders dan voor tv? Hoe bereik je de jonge doelgroep het best? Hoe ziet de toekomst van online content eruit?

Joost krijgt, op het kantoor van NL Film, de antwoorden op onder andere deze vragen van Tom van Blommestein!

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen