BMYoung podcast met Albert Verlinde
donderdag 19 december 2019

BMYoung podcast met Albert Verlinde

Wekelijks maakt Joost Koning een BMYoung podcast met als titel Joost mag het weten. De zestiende gast is theaterproducent en showbizzdeskundige Albert Verlinde. Hij presenteerde eerder dit jaar 6Inside bij SBS6, maar dat programma werd gestopt wegens slechte kijkcijfers.

Na de toneelschool Amsterdam zat Verlinde als acteur in verschillende cabaretgroepen. Tot hij Showtime ging presenteren, het eerste echte entertainmentnieuwsprogramma op tv. Daarna was hij hét gezicht van RTL Boulevard met een hoop onthullingen en dagelijks meer dan een miljoen kijkers.

Met zijn televisie-inkomsten ging hij theater maken onder de naam V&V Entertainment. Dit werd verkocht aan Joop van den Ende en fuseerde tot Stage Entertainment waar hij nu de directeur is van de Nederlandse tak en verantwoordelijk voor musicals als Lazarus, Anastasia en Mamma Mia.

joostalbert
Wat heeft Albert geleerd over de juiste PR door zijn jaren bij RTL Boulevard? Hoe combineerde hij een positie als theaterproducent met het elke dag maken van een live TV-uitzending? Hoe ziet Albert de toekomst van entertainment-nieuws? Joost krijgt, vanuit het kantoor van Stage Entertainment, de antwoorden op onder meer deze vragen.

De BMYoung podcast is ook beschikbaar op Spotify en de Apple podcast app.

Bron: BMY

Bericht delen